22:22 - 30 Nëntor 2021

Qeveria e Kosovës ka vendosur sot masa të reja anti-COVID, megjithatë sa i përket sektorit të gastronomisë masat nuk kanë ndryshuar.

Në bazë të vendimit të Qeverisë, mbetet në fuqi kufizimi i lëvizjes nga ora 00:00 deri në orën 05:00 dhe kufizimi i orarit të punës së gastronomisë nga ora 05:00 deri në orën 23:00.

Kurse muzika lejohet deri në ora 21:30, ndërsa veprimtari e klubeve të natës si dhe organizimi i festivaleve ndalohen, shkruan Insajderi.

Masat e plota i gjeni KETU