21:34 - 01 Dhjetor 2022

Kosta Rika po bënë befasinë më të madhe në kampionat. Kjo kombëtare ka arritur ta përmbysë Gjermaninë në pjesën e dytë duke udhëhequr tash me rezultat 2:1.

Megjithatë vetëm dy minuta më vonë Gjermania ka barazuar rezultatin për 2:2 dhe vazhdimi duket të jetë shumë i zjarrtë.