19:41 - 15 Shtator 2021

Një edukatore kopshti e ka pësuar keq në Monza të Italisë pasi u kap nga kamerat duke keqtrajtuar fëmijët. 

Në fotot që u bënë virale në mediat italiane, ajo shihet se si i gjuan fëmijët që ndodhen në kopësht. 

Mes tyre kishte edhe fëmijë me aftësi të kufizuara. Pas dyshimeve të nënës së një prej fëmijëve, policia pajisi vendin me kamera për të vërtetuar denoncimin dhe gjithçka doli siç ishte paralajmëruar.

“Do ta këpus kokë, do t’i pres duart”, ishin disa nga fjalët e përdorur nga mësuesja. 

“Ta këpus kokën”/ Edukatorja dhunon fëmijët e
“Ta këpus kokën”/ Edukatorja dhunon fëmijët e