23:17 - 21 Janar 2022

Tani, njëri nga banorët e rinj të Big Brother ka rrëfyer historinë e tij.

Ai ka folur për dy fëmijet e tij. Ai është baba i një djali dhe një vajze.

Tani u surprizua nga “Vëllau i Madh”, duke i ka sjellur  të dy fëmijët Brenda shtëpisë për ta takuar atë.

Tani ishte shumë i emocionuar dhe shpërtheu në lot.