16:30 - 06 Korrik 2022

Më 72 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim Kuvendi i Kosovës formoi Komisionin ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për një (1) anëtar të Bordit për Ankesa të Mediave.

Komisioni do të përbëhet nga Agim Veliu i LDK-së, kryetar, nënkryetari Nijazi Isaku nga Lëvizja Vetëvendosje, si dhe anëtarët: Besim Muzaqi, Doarsa Kica, Valon Ramadani dhe Fitim Haziri, Florentë Zejnullahu e Isak Shabani, Time Kadrijaj, kurse komunitet do të përfaqësohen nga Fridon Lala.

Tags: ,