17:22 - 31 Janar 2023

Sot në sheshin “Zahir Pajazi” u mbajt protesta e organizuar nga analisti Sadri Ramabaja, njëherit edhe anëtar i Këshillit të Përgjithshëm të Lëvizjes Vetëvendosje.

Si organizator ai nuk mbajti fjalim para të pranishmëve dhe mediave.

Por qytetarët ishin të gatshëm për të folur. Ata u deklaruan kundër Asosacionit më shumicë serbe në Kosovë.

Një qytetar u shfaq i mllefosur me Bashkim Evropian për çasjen ndaj Kosovës. Ai dha edhe epitete fyese Evropës.

I pranishëm ishte edhe një i moshuar ai fajësoj Qeveritë e kaluara për çdo diskutim lidhur me Asosacionin.