21:44 - 23 Janar 2023

U shfaq si opinionist, por që ndodhi një surprizë.

Vedat Bajrami,humoristi i njohur i stupcave, tash, është banori më i ri i BBVK.

Tutje Vedati u shpreh shumë i lumtur dhe tha se ka dëshirë që publiku, ta shohin se si është ai, si qohet, si fle, etj.

Tutje Vedati shtoi me shaka se ka hyrë që “t’iu ikë borxhlive”.