14:44 - 26 Maj 2023

Deputetja e Parlamentit Evropian dhe raportuesja e për Kosovën Viola Von Cramon-Taubadel, do të vizitojë javën tjetër Kosovën.

“Ajo do të mbajë një konferencë për media të hënën, në Shtëpinë e Evropës në Prishtinë”, njofton Zyra e Përfaqësuesit Special të Bashkimit Evropian në Kosovë

Tags: