10:05 - 08 Dhjetor 2022

Komisioni Qendror i Zgjedhje do të mbajë sot mbledhjen e radhës.

Pikë e rendit të ditës pritet të jetë edhe shqyrtimi dhe miratimi i Raportit përfundimtar për Certifikimin e Listës Përfundimtare të Votuesve për Zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të Komunave: Mitrovicë e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan, që do të mbahen me datën 18.12.2022

RENDI I DITËS

  1. Hyrje: z. Kreshnik Radoniqi, Kryesues i mbledhjes së KQZ-së
  • Aktivitetet e SKQZ-së
  • Raport për aktivitetet e Zyrës
  • Raport i Këshillave të KQZ-së:
  • Këshilli për Operacione Zgjedhore
  •    Shqyrtimi dhe miratimi i Raportit përfundimtar për Certifikimin e Listës Përfundimtare të Votuesve për Zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të Komunave: Mitrovicë e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan, që do të mbahen me datën 18.12.2022
  •   Shqyrtimi dhe miratimi i Analizës dhe Vlerësim i Qendrave të Votimit në Kosovë

  -Shqyrtimi dhe miratimi i Analizës Gjinore dhe Moshës së Lidershipit të Partive    politike: 2017-2021

  • Këshilli për Çështje Ligjore

-Shqyrtimi  dhe miratimi i kërkesës për zëvendësim të anëtarëve të Kuvendit Komunal në Prishtinë

  • Të ndryshme

Tags: ,