11:46 - 19 Prill 2021

lir Yeziri, analist në Shqipëri në një intervistë për InDoks, ka cilësuar Albin Kurtin si imbecil të politikës.

Këtë ndërhyrje Yeziri e ka cilësuar si jetësim i ëndrrës se Kurtit për të qenë një lider gjithëpërfshirës.

“Kjo është ideja e tij ‘underground’, është si një imbecil poltik dhe një delirantë nuk shikon realitetin ku jeton po përfill realiteti e sëmurë që ka ndërtu në kokë duke thënë se ti Albin do të shpëtosh shqiptarët apo ku di une me retorikën që ai e di vetë  duke kaluar planin e bashkimit kombëtar”, ka thënë Yeziri.

Ai ka shtuar se nuk ka gjasa që asnjëri nga deputetët e tij të fitojë për shkak të ligjit elektroal dhe nuk do të ketë Vetëvnedosja impakt në krijim e qeverisë në Shqipëri.