21:52 - 26 Nëntor 2022

Enzo Fernandez ka arritur ta shënojë edhe golin e dytë për Argjentinë dhe duke se ky gol I jep fund shpresës së Meksikës për të marr rezultat pozitiv sonte.

Argjentina tash është me dy gola në epërsi 2:0 dhe vetëm ndonjë mrekulli mund të bëjë që Meksika të kthehet në lojë kur kanë mbetur vetëm edhe dy minuta deri në mbylljen e kohës së rregullt.

GOLI: