13:03 - 21 Janar 2022

Në seancën e sotme të Kuvendit ka ndodhur një perplasje e ashpër në mës të Arben Gashit të LDK-së dhe Dimal Bashës të LVV-së, shkruan insajderi.

Ky i fundit i tha Gashit të mos bëjë filma dhe të kënë turp lidhur me mos miratimin e marrëveshjës për reformat sociale.

“Mos bani filma, nuk mund të votoni kundër marrëveshjës ndërkombëtare, është turp”, tha ai.

Por pas mbarimit të fjalës ai ka shkuar tek Gashi, dhe më pas Gashi i ka kërkuar të largohet dhe të mos flet.

“Baju nuk ki nevojë ti me folë këtu, largohu”, i ka thënë Gashi- Bashës.