13:40 - 23 Janar 2023

“Kryeministër mos shkel në gjak”, “Me gjak me atdhe nuk bëjmë kompromise, Kyreministër dorëhiqu”, ishin disa nga thirrjet që fëmijët e dëshmorëve të UÇK-së bën sot në protestën e thirrur kundër deklaratave të kryeministrit Albin Kurti për politikanin e ndjerë serb, Oliver Ivanoviq

Dëshmitari dhe familjari i viktimave të masakrës në Rrugën e Kovaqëve në Mitrovicë, Tefik Sejdiu poashtu mori pjesë në protestën në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë.

Ai ka kërkuar dorëheqjen e Kyreministrit Kurti.

“Marre duhet me të ardhë. Tre anëtarë të familjes të masakruar. Dorëhiqu”, tha ai.