13:26 - 22 Mars 2021

Luljeta Sharani nga shoqata “Thirrjet e Nënave” tash e 22 vite po kërkon drejtësi për vrasjen e djemve dhe burrit të saj nga forcat serbe.

Sharani thotë se kanë trokitur në çdo derë mirëpo asnjëherë nuk kanë marrë përgjigjen e duhur.

Ajo ka shtuar se personalisht ka shprehur dëshirë që si nanë të jetë pjesë e bisedimeve me palën serbe.

Video e plotë: