15:44 - 19 Prill 2021

Imami nga Prishtina, Labinot Maliqi këtë të premte ishte i ftuar në emisionin “Dhoma e Rrëfimit”

I pyetur se cilat janë të drejtat e femrave dhe meshkujve sipas fesë islame, Maliqi nuk ka bërë dallim sikurse hoxhë Shefqet Krasniqi i cili ditë më parë deklaroi se femrat e kanë vendin në kuzhinë.

Video e plotë: