13:31 - 04 Maj 2021

Ilir Gashi, ish ushtar i UÇK-së në emisionin “Dhoma e Rrëfimit” ka shprehur pakënaqësi ndaj qeverive.

Gashi ka thënë se veteranët dhe invalidët asnjëherë nuk janë trajtuar si duhet, ndërkohë sipas tij, politikanët e kanë dëmtuar luftën me deklarata skandaloze.

Video e plotë: