09:37 - 20 Tetor 2022

Ministria e Tregtisë, Ndërmarrësisë dhe Industrisë, ka publikuar çmimet tavan për derivateve për 24 orët e ardhshme.

Sipas të dhënave të publikuara, çmimet vazhdojnë të jenë të larta.

Për shitjen e naftës, çmimi maksimal i lejuar nga ministria, për shitjen e naftës është 1, 78 euro litra.

Çmimi maksimal i lejuar nga ministria, për shitjen e benzinës është 1. 41 euro litra dhe çmimi maksimal i lejuar për gas është 0. 73 euro për litër.

Pra, çmimet janë të njëjta sikur dje dhe para dy dite.