19:27 - 22 Korrik 2021

Kryeministri Albin Kurti gjatë pasdites së të enjten zhvilloi një takim me diasporën në Parkun e Qytetit në kryeqytet.

Aty foli për “të arriturat” dhe sfidat e qeverisë së tij.

Por teksa foli për fillimin e qeverisjes, Kurti u habit duke thënë se si Qeveri i kanë mbushur katër vjet nga votimi në parlament.

“Si Qeveri e Republikës së Kosovës i kemi përmbushur katër vite (muaj)”, ka thënë Kurti, ndërsa të pranishmit duartrokiten.