12:40 - 16 Prill 2021

Avokati Tomë Gashi, në një intervistë për InDoks, ka thënë se pavarësisht a janë në burg apo në pushime vjetore, duhet ta justifikojnë pasurinë.

“Ky ligj do të vlejë për të gjithë pavarësisht se ku gjinden në burg apo në pushime vjetore.  Pasuria e tyre duhet indetifkohet jashtë Republikës së Kosovës, ka indicie që kanë qenë të involvuara ne korrupsion dhe një pjesë të pasurisë e kanë dërguar jashtë shtetit të Kosovës në Zvicër,  Gjermani apo shtetet e tjera.Nuk është e lehte dikujt t’i kërkohet justifikimi i pasurisë normale dhe nuk duhet t’i kërkohet ajo, po në jetojmë Kosovë dhe e dijimë për secilin dhe çfarë rroga ka pasur si i ka i pasur mundësitë financiare,  çfarë burime ka pas do ta justifikojë si ka arritur të krijojë pasuri milionësh”, ka thënë Gashi.