12:18 - 07 Qershor 2021

Naim Rudari, emri i të cilit shumë herë përmendet në dokumentin mbi të cilin sillej kërkesa për  shkarkimin e tij e Kryetarit Ejupi. Ai ka një shpjegim për këtë.

“Për shkak të vijë dikush tjetër nga punët e mira që kemi filluar ta rregullojmë ndoshta ata që kanë menduar të bëjnë punët e këqija nuk ka pasur hapësirë , ndoshta kjo ka qenë arsyeja që kanë thënë që ti largojmë nga kryesia e Odës. Kanë vetëm ego personale dhe lakmia për pozita. Interesi i vetëm që kemi është që ta drejtojmë odën në drejtim të duhur e të bëjmë punë të mira”, ka thënë Rudari.