13:00 - 21 Gusht 2021

Një pamje gjelbëruese që ofron një qetësi shpirtërore teksa banon në një prej lagjeve më të mira në Kosovë dhe jo vetëm.

Afër liqenit të Badovcit e afër shumë gjërave mahnitëse por larg zhurmës, është kjo Marigona Hill që përmbush ëndrrën tuaj të imagjinuar.

https://www.facebook.com/GOInsajderi/videos/239314361428899