11:49 - 07 Qershor 2021

Nasuf Hasani u prinë avokatëve të Prishtinës, apo degës me më së shumti avokatë e ku edhe për shkak që në kryeqytet zhvillohen gjykimet e të akuzuarve të profilit të lartë, ka edhe më shumë para për avokatët.

Ai ka një kohë të gjatë që është kritik edhe ndaj drejtuesve aktual, por nuk i kishte kursyer as ish-drejtuesit e Odës së Avokatëve. Për InDoks ai ka treguar versionin e tij se çka po ndodhë.

“Pra që një vit e gjysmë sa kohe që është kryetari i ri nuk ka pasur konstruktivitet në qeverisjen e Odës së Avokatëve si rrjedhojë tri degët regjionale, patëm nënshkruar kërkesë me delegatët që për shkarkimin e kryetarit dhe nën kryetarit të Odës. Kjo ka ardhur si rezultat i keqmenaxhimit nga kryetari i OAK-së”, ka thënë Hasani.