11:52 - 19 Prill 2021

Në zgjedhjet parlamentare që po mbahën në Shqipëri, po marrin pjesë edhe tre kanddiatë të pavarur të mbështetur direkt nga Lëvizja Vetëvendosje, kryesisht nga kryeministri Albin Kurti.

Iliaz Shehi, në qarkun e Lezhës, Kreshnik Merxhani në qarkun e Gjirokastrës dhe Boiken Abazi në qarkun e Tiranës janë kandidatët e LVV-së për deputetë.