16:24 - 28 Qershor 2022

Data 10 korrik, kryeqytetit të Prishtinës do t’i kthejë gjallërinë me muzikë të llojeve të ndryshme – pasi po mbahet edicioni i tretë i Street Style Prishtina.

Për më shumë detaje nga kauza, më poshtë keni komunikatën për media.

“Street Party Prishtina, çdo vit vjen në kryeqytet për me ja kthy energjinë dhe gjallninë rrugëve me shumë muzikë, shoqni e dashni për kryeqytetin! Street Party Prishtina, nuk është veç një ndejë – është një kauzë e cila bon bashkë qytetarët, artistat, muzik-dashësit, inovatorët dhe krejt ata që kanë qef me e pa Prishtinën t’gjallë e t’lumtun!

Për 10 orë pa ndalë, Street Party Prishtina ka me ofru muzikën ma të mirë House, Jazz, Funky nga artistë vendor, rajonal dhe ndërkombëtar! E nën tingujt e muzikës, krejt të pranishmit munden me shiju aktivitete artistike dhe inovatore gjatë kësaj dite.

Na ndiqni për me kuptu super Lineup që e kemi bo gati për këtë vit!

Edicioni i tretë, mbahet me 10 korrik 2022, nga 13:00 – 23:00, në rrugën “Fehmi Agani” – Kafet e Vogla. Hyrja falas!

Ky event organizohet nga NXT LVL Events Entertainment, nën patronatin e Komunës së Prishtinës, dhe përkrahet nga lokalet e Kafeve të Vogla.”