20:49 - 11 Nëntor 2021

LDK të premten do ta mbajë tubimin e fundit para balotazhit të së dieles në Gjilan.

Njoftim nga LDK:

Kryetari i Degës së LDK-së dhe i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ju fton në TAKIMIN PËRMBYLLËS TË FALËNDERIMIT, i cili mbahet të premten (12 nëntor 2021), në ora 18:00, në sheshin “Rexhep Mala e Nuhi Berisha”.

Jeni të mirëseardhur!

#Lutapertegjithe