08:53 - 08 Prill 2021

Bilall Sherifi nga Nisma Socialdemokrate e ka ndarë një ngjarje interesante në emisionin “Dhoma e Rrëfimit”.

Sherifi ka kujtuar momentin kur pas Konferencën së Rambujes së bashku me Hashim Thaçin, Xhavit Halitin dhe Naim Bujën ishin gjendur në Paris ku disa persona i kishin ndjekur.

Për më shumë shiko videon: