10:10 - 07 Qershor 2021

Analisti Valon Syla jo shumë kohë më parë pati një sulm fizik nga një bashkatdhetar pasi publikisht një pjese të diasporës iu referua me termin ‘gërrnaça’.

Në emisionin “Dhoma e Rrëfimit” Syla është pyetur nëse rrezikohet nga një sulm i dytë pasi gjatë muajve korrik dhe gusht ka një fluks më të madh mërgimtarësh.

Syla i cili asnjëherë nuk ka hequr dorë nga deklaratat e tij, ka treguar se cilën kategori të diasporës e quan ‘gërrnaça’.

Video: