23:02 - 21 Janar 2022

Sonte nga shtëpia më e famshme në Shqipëri, është larguar Beatrix.

Beatrix doli nga Big Brother pas votave të publikut.

Në nominim ishte edhe Donaldi dhe Einxhel.