08:54 - 09 Shkurt 2016

Ben Blushi i është drejtuar mbledhjes së grupit parlamentar me një dokumentet me shkeljet statuore në Partinë Socialiste.

Duke folur për mediat pas mbledhjes së grupit ai tha se “ajo ç’ka po ndodh brenda PS-së nuk është debat i brendshëm, nuk i takon vetëm anëtarësisë së partisë. Më pas ngriti disa pyetje: “A mund të jetë Shqipëria një vend demokratik kur partitë nuk bëjnë zgjedhje? A mund të ketë drejtësi, institucione të pavarura nëse partitë nuk janë të hapura, cenojnë të drejtat?” u shpreh Blushi.

Më tej ai vijoi: “Jemi e vetmja parti në Europë që na është kërkuar të shkëputemi nga krimi”. “Partitë tona duhet të çlirohen nga kapja dhe diktakti”, vijoi ai.