19:57 - 23 Janar 2023

Një vajzë ka tentuar të bëj vetëvrasje tek Ura e Fshajt në Gjakovë. Ajo ka kërcyer nga ura në ujë. Por, fatmirësisht vajza është shpëtuar nga një burrë, shkruan Gazeta Insajderi.

Portalet lokale në Gjakovë njoftojnë se heroi që ka shpëtuar vajzën është Din Salihi nga fshati Babaj i Bokës.

Ai ka qenë dëshmitar kur vajza ka kërcyer nga Ura e Fshajt dhe e ka shpëtuar nga mbytja.