10:45 - 25 Nëntor 2021

The Wall Street Journal i ka kushtuar një artikull narko trafikantit shqiptar Dritan Rexhepi, i cili thuhet se ndodhet në një burg në Ekuador.

Ai është cilësuar si një trafikant “i pakapshëm” dhe që përmbyti Europën me drogë.