18:56 - 25 Qershor 2022

Dasma e futbollistit, Arbër Zeneli, ishte në qendër të mediave rozë dhe publikut këtë javë.

Në mesin e shumë të ftuarve dhe në njërin nga restaurantet luksoze në Mitrovicë, Arbëri kurorëzoi martesën me Dafinën.

E njëri nga pjesëmarrësit në dasmë ishte edhe artisti shqiptar, Blero Muharremi.

Përveç se mori pjesë si mysafir, Blero edhe përformoi në dasmë.

Mirëpo pse shpërthyen të qeshurat gjatë përformimit të Bleros?

Këtë e kuptoni në materialin në vazhdim: