×
Aktuale

Bien pë 13% dëmet pa sigurime

Insajderi
19 April 2023 - 11:41

Gjatë dy muajve të parë të këtij viti,  respektivisht janar dhe shkurt shitja e  policave për sigurimin e sëmundjeve  është rritur për 82 % në raport me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar. Duke  iu referuar të dhënave zyrtare shihet se  gjatë muajit janar dhe shkurt të këtij viti  janë shitur 68,065 polica për sigurimin e sëmundjeve, derisa në periudhën e njëjtë  të vitit paraprak janë shitur 37,377 polica  për sigurimin e sëmundjeve, e ku shihet  një rritje prej 82 %. 

OP-ED
Nga Rubrika
Aktuale
30 August 2023

© 2016-2023 Gazeta Online Insajderi - Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Impressum

Kontakt

Trademark