×
Op-Ed
Nevenka Tromp Termi "mit" i referohet një historie tradicionale, origjina e së cilës shpesh nuk dihet, që shpjegon fenomenet natyrore, zakonet ose besimet e një kulture. Një 'mit' zakonisht përfshin perënditë, heronjtë dhe ngjarje natyrore që shpjegojnë vlerat kulturore, të panjohurën dhe ofrojnë mësime morale. Në përdorimin kolokial, fjalës "mit"...
Më shumë

© 2016-2024 Gazeta Online Insajderi - Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Impressum

Kontakt

Trademark