12:32 - 23 Shtator 2022

Po vazhdon debati në Komisionin për Arsim, rreth grevës në arsim, ku përsëri ka pasur përplasje të ashpra.

Kjo përplasje ka ndodhur mes përfaqësuesve të SBASHK-ut dhe Ministrit të Financave dhe Ministres së Arsimit.

Por, përveç përplasjeve të ashpra, diçka tjetër që morri vëmendje ishte deputetja e LVV-së, Adriana Matoshi, e cila po ashtu është pjesë e këtij komisioni.

Matoshi, siç duket nga pamjet, e gjendur mes përplasjeve të ashpra SBASHK-Qeveri, është shfaqur dekoncentruar, duke kthyer vëmendjen diku tjetër.