×
Hulumtime/Analiza
Prokuroria e Shtetit po vazhdon të hesht lidhur me hetimet që ka nisur ndaj kompanisë kontraktuese “Arbotec” për punimet në rrugën Prishtinë- Podujevë. Ekskavatorët e “Arbotec” janë zënë nga inspektoret e Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale duke përdor resurse mineral (zhavorr) që sipas tyre është nxjerr jashtëligjshëm në...
Më shumë

© 2016-2023 Gazeta Online Insajderi - Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Impressum

Kontakt

Trademark